Contingut:

Material per impartir el curs de CRE


Ja tenim a la nostre web un area amb els documents base per poder impartir els cursos i acreditacions de Consumidors Reconeguts com Experts (CRE)
accedir [+]

Exposició de Bestiari de Foc del Baix Llobregat.


Presentació

L´objectiu d´aquesta exposició es donar a conèixer de manera conjunta les colles del Baix Llobregat i el treball que realitza la Federació de Bestiari del Baix llobregat.


Elements que la formen

Consta d´un total de 28 plafons de 1.90 x 85 i 2 plafons de 1.90 x 1.20, cada plafó conté informació històrica de la colla, fitxa tècnica i fotos. Aquesta exposició està pensada per ser transportada de forma pràctica i que ocupi poc espai, cada plafó te una bossa individual per guardar-lo amb el nom de la figura.


Calendari d´exposicions


Solicitud de presetecLa Federació del Bestiari de Foc de Baix Llobregat, posa a disposició de les colles aquesta exposició per que la puguin mostrar en els seus pobles. Si esteu interesats en fer l'exposició, envieu en email a la federació, indicant el nom de la colla, el nom del responsable i les dates en les que voldieu disposar del material.


Croniques exposicions ja realitzades.

La inaguració es va fer el dia 26 de novembre de 2011 al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, amb un èxit d’assistència de 130 persones. Colles representatives de Cornellà, Sant Boi, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Sant Just Desvern, Esplugues, Sant Feliu de Llobregat, Prat, Olesa de Montserrat, Colònia Güell, Corbera i Gavà Mateu Tres com a delegat territorial del Baix Llobregat del l’Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya Institucions: Lluís Puig director del CPCPTC de la Generalitat de Catalunya, Rosa Serra Coordinadora del Area de Noves tecnologies de la Diputació de Barcelona, Lourdes Borrell vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Manel Martínez regidor de cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Jordi Sant José alcalde de Sant Feliu de Llobregat.
Convidats Honorífics: Francesc Fermín expresident de la Coordinadora de Bestiari del Baix Llobregat, Pere Lorente president de la Federació de Diables del Baix Llobregat i membre de la Coordinadora i Ramón Llonch membre de la junta directiva de la Coordinadora durant 8 anys i membre de la Companyia del foc de Gavà.
Es va obrir l’acte amb el parlament del president de la Federació de Bestiari del Baix Llobregat Jose Manuel Rodriguez, donant les gràcies als assistents i a les institucions sobre tot pel recolzament que ha tingut la federació en aquest projecte – ambiciós però amb els peus a terra-. Va explicar que aquesta exposició te com a objectiu que sigui itinerant per les poblacions del Baix i de Catalunya i un mostrari de les Colles amb la seva fitxa tècnica i dades històriques.
Una vegada fets els parlaments institucionals es va fer entrega d’una placa en reconeixement a la dedicació al món de la cultura del foc i especialment a les seves tasques a la Federació de Bestiari del Baix Llobregat, als membres honorífics: Sr. Francesc Fermín, Sr. Pere Lorente i Sr.Ramón Llonch.
Per últim es va fer entrega del premi als guanyadors del concurs de fotografia a la Colònia Güell en categoria de plantada, Pollo del Prat en categoria de foc i Mamut Venúx de Sant Vicenç dels Horts, Corb de Corbera i Cuc de Molins en la categoria de fotografia Lliure.
L’acte va finalitzar am un brindis de salut i foc La federació estem contens del resultat i agraïm la bona acceptació de la gent tant de les Colles com dels assistents en general i podem dir que hores d’ara ja disposem de varies poblacions interessades en l’exposicióMes informació

La Federació del Bestiari de Foc de Baix Llobregat, posa a disposició de les colles aquesta exposició per que la puguin mostrar en els seus pobles. Si esteu interesats en fer l'exposició, envieu en email a la federació, indicant el nom de la colla, el nom del responsable i les dates en les que voldieu disposar del material.